Book online
98 16 99 68

Kvaliteten skal være i top

At køre sin bil på værksted er som at gå til tandlæge. Et nødvendigt onde som koster penge. Derfor mener vi, det er ekstra vigtigt at gøre det til en god oplevelse.

Det kræver, at vi er gearet til at reparere alverdens forskellige bilmodeller. Alle AutoPartner-værksteder er altid ajour med de nyeste bildata, da vi samarbejder med Tolerance Data og Autodata - Danmarks førende virksomheder inden for biltekniske data.

Det kræver samtidig, at vi er gearet til vores kunder, som også er vidt forskellige og har forskellige behov. Men ens for alle gælder, at vi stræber efter at gøre op med branchens til tider trængte rygte ved at minimere fejl mest muligt, for fjerne dem fuldstændigt kan ingen.

Derfor har vi bl.a. indført en uvildig kontrol af vores værksteder, for at vi hele tiden kan blive bedre. Kærlig behandling af bilen fortæller noget om vores forhold til vores arbejde.

Det er vigtigt, at den næste kunde ikke bare kommer med bil nr. 5 en tilfældig onsdag. De fleste mennesker er glade for deres biler og har investeret mange penge i dem. Derfor bør vi også behandle dem, som var det vores egne.